Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

"Ταξίδι στων παραμυθιών την ανάσα" Η τελευταία συνάντηση Κυριακή 30/6 στον Ι.Ν. Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στην Κυψέλη

Παραμύθια λαϊκά της προφορικής παράδοσης, θα ακουστούν στο φιλόξενο παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου, στον Ι.Ν. Υψώσεως Τιμίου Σταυρού της Κυψέλης  την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 στο κλείσιμο για την πρώτη περίοδο του 2023-2024. Πρόκειται για έναν κύκλο προφορικών αφηγήσεων στα πλαίσια των πολιτιστικών συνεργασιών και αφηγηματικών δράσεων, που διοργανώνει η ΑΜΚΕ "Παραμύθια και Μύθοι στου Κένταυρου τη ράχη" βάζοντας σε εφαρμογή και δρομολογώντας  την υλοποίηση ενός προγράμματος κυριακάτικων αφηγηματικών συναντήσεων με προφορικές ιστορήσεις λαϊκών παραμυθιών, μετά από πρόταση και σε συνεργασία με την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Κυψέλης, ορίζοντας ένα σταθερό αντάμωμα ανά μήνα. 

Οι συναντήσεις υπό τον τίτλο "Ταξίδι στων παραμυθιών την ανάσα" ξεδιπλώθηκαν για την τρέχουσα χρονιά, στο διάστημα Φεβρουαρίου-Ιουνίου 2024, στο άνω αναφερόμενο παρεκκλήσι και πραγματοποιήθηκαν με ελεύθερη είσοδο στις 11.00 π.μ. μετά την κυριακάτικη Λειτουργία.

Το πέμπτο λοιπόν αντάμωμα του κύκλου, αυτό του Ιουνίου, ορίζεται για την Κυριακή 30 του τρέχοντος μήνα. Στην αφήγηση είναι ο Δημήτρης Β. Προύσαλης.

Η διεύθυνση είναι: Οδός Καυκάσου και Λαζαράδων 2 στην Κυψέλη και πληροφορίες μπορεί κανείς να αναζητήσει στα τηλέφωνα του ναού, όπου είναι απαραίτητη η επικοινωνία (210-8218110).

Με την υποστήριξη της




 


 


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου