Οι χορηγοί του 2019


Ο Θεσμός της Χορηγίας


Η χορηγία θεσμοθετείται για πρώτη φορά στα τέλη του 6ου αι. π.Χ. Φτάνει σε άνθηση κατά τον Χρυσό Αιώνα του Περικλή και εξελικτικά καλύπτει διαφορετικούς τομείς δραστηριοτήτων. Ο θεσμός της χορηγίας όπως επινοήθηκε και υιοθετήθηκε στην  ελληνική κληρονομιά, συγκαταλέγονταν στις τέσσερις σημαντικές κοινωνικές λειτουργίες (χορηγία, γυμνασιαρχία, τριηραρχία και εστίαση) χάρις στις οποίες κατέστη δυνατή η οικονομική ευημερία της Ελληνικής Πόλης-Κράτους.
Η χορηγία ήταν υποχρεωτική με νόμο για τους 120 πιο εύπορους πολίτες από κάθε μία από τις δέκα φυλές της Αθήνας. Με τη νομοθετική παρέμβαση για την υποχρέωση χορηγίας, οι πρόγονοί μας αναδείκνυαν τη σημασία της συνδρομής αναλογικά με τη δυνατότητα των συμπολιτών τους, έτσι ώστε όλοι οι πολίτες να μπορούν ν’ απολαμβάνουν τα αγαθά της ευημερούσας κοινωνίας χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς.
Οι μετασχηματισμοί της χορηγίας είναι πολλοί από την αρχαιότητα έως σήμερα, με αποτέλεσμα να ποικίλλουν και οι σχετικοί ορισμοί. Έτσι η φιλανθρωπία, η πατρωνία (clientela), ο μαικηνισμός, η ευεργεσία, η δωρεά, η υποστήριξη είναι χορηγίες με διαφορετικό περιεχόμενο.
 Η σύγχρονη χορηγία, ιδιαίτερα στο πλαίσιο της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης, κατέχει πρωτεύουσα θέση διεθνώς στην εύρυθμη λειτουργία κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων.
Το Φεστιβάλ Αφήγησης Πηλίου "Παραμύθια & Μύθοι στου Κένταυρου τη ράχη" χρωστάει πολλά στους φίλους του που κάθε χρόνο το στηρίζουν μέσα από μια ποικιλία μορφών χορηγίας, είτε οικονομικής με την έννοια του ρευστού χρήματος είτε σε είδος. Χωρίς τη σημαντική τους παρουσία, μια σειρά από ανάγκες που επιβάλλουν άμεση απάντηση δεν θα μπορούσαν να επιλυθούν. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ 2019

Έκδόσεις ΑΠΟΠΕΙΡΑ

Εταιρεία Ανάπτυξης Πηλίου


Ξενώνας Χρυσή Νεφέλη
Άγιος Γεώργιος Νηλείας
Βιομηχανία Αναψυκτικών ΕΨΑ
Υπεραστικές Γραμμές Ν. Μαγνησίας


Παραδοσιακός Ξενώνας-Αρχοντικό Σταθόπουλου


ΦΟΥΡΝΟΣ ΦΑΝΙΑ
Πολυμέρη 54 Βόλος

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ 2018 (261)

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
Lisa Yakas & Sakis Yakas

……………………………
ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ 2016 (261)


Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

AAF-ALL ABOUT FESTIVALS.GR

 .......................................................................


Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Βόλος


.............................................................................

Παραδοσιακός Ξενώνας "Χρυσή Νεφέλη"Οι παραδοσιακές κατοικίες  Χρυσή Νεφέλη είναι ένα συγκρότημα τριών οικημάτων, πέτρινα κτίσματα του 1890- Μικρή Νεφέλη, Νεφέλη και «Χρυσή Νεφέλη - αναπαλαιώθηκαν με αγάπη και φροντίδα προκειμένου να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των φιλοξενούμενων χωρίς να χάνουν την παραδοσιακή τους ατμόσφαιρα και να προσφέρουν στους λάτρεις της φύσης, του βουνού και της θάλασσας, μοναδικές στιγμές διαμονής, όλες τις εποχές του χρόνου.
Το συγκρότημα των τριών παραδοσιακών οικημάτων βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία, που εξασφαλίζει εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα από όλα τα δωμάτια. Διαθέτει τρία αυτόνομα πέτρινα σπίτια που «βλέπουν» σε μια κεντρική βεράντα, στην οποία οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαμβάνουν το πρωινό ή το γεύμα τους.
Η  Μικρή Νεφέλη είναι ένα ισόγειο πέτρινο, παραδοσιακό σπίτι, ιδανικό για ένα ζευγάρι ή με την προσθήκη έξτρα κρεβατιού, για μια οικογένεια τριών ατόμων.

.................................................................................................................................................
ΑΝΤΡΕΑΣ ΝΙΚ. ΔΟΓΚΑΚΗΣ
ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΟΣ
ΜΕΣΤΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΒΟΛΟΣ

..............................................................................


ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΑΓΡΙΑ ΒΟΛΟΥ

............................................................................


Οι εκδόσεις ΑΠΟΠΕΙΡΑ έχουν μια 35χρονη παρουσία στον ελληνικό εκδοτικό χώρο


 με ιδιαίτερη μνεία στη στήριξη νέων ποιητικών δημιουργίων αλλά ένα βασικό της μέλημα


υπήρξε η σειρά "ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ" με διαρκή παραγωγή.


Η εν λόγω σειρά έκλεισε  το 2015  τα 21 χρόνια ανελλιπούς εκδοτικής δραστηριότητας


έτσι ώστε μέχρι σήμερα να μετρά την κυκλοφορία 32 αυτόνομων τόμων με λαϊκές ιστορίες


από τις προφορικές παραδόσεις πολλών περιοχών του κόσμου.


Πληροφορίες apopeirates.blogspot.com


 τηλ. 210-3460817

........................................................................................ΦΟΥΡΝΟΣ ΖΑΧΟΥ

""Έτσι απλά..."

Κάτω Γατζέα Βόλου

....................................................

ΑΡΔΕΥΤΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
Εμπορία Αρδευτικών υλικών
Παναγιώτης Αναστασίου
Οδός Προφήτου Ηλία-Ν. Παγασαί, Βόλος

τηλέφωνα: 24210-88898 και 24210-88930
Fax: 24210-88835
Κινητό: 6947-93113
....................................................................................


CHROMA PELION VILLAS
Κάτω Γατζέα Βόλου

........................................................................

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ''ΒΑΡΒΑΡΑ"
Απ. Λάμπη 22 & Λεωφ. Δημοκρατίας
Αγριά Βόλου


Πολύ κοντά στο Βόλο, μόλις 6 χλμ και σε απόσταση αναπνοής από το βουνό και την θάλασσα, το ξενοδοχείο μας σας υπόσχεται μια ιδιαίτερη εμπειρία διαμονής.
Παλιό οίκημα της οικογένειας Καρκαλά, μετατράπηκε σε ξενοδοχείο το 1964 και έκτοτε λειτουργεί ως σήμερα. Το 2011 το κτήριο δέχθηκε ολοκληρωτική ανακαίνιση και λόγο της μεγάλης λαογραφικής συλλογής των ιδιοκτητών, μέρος της οποίας εκτίθεται ήδη στο χώρο του ξενοδοχείου, μετατρέπεται σε Museum Hotel δίνοντας την ευκαιρία σε Έλληνες και ξένους, μέσα από εκθέματα τέχνης και ιστορίας να γνωρίσουν τον τοπικό πολιτισμό και την κουλτούρα της Θεσσαλίας γενικότερα. Η ξενάγηση στο χώρο γίνεται από τους ιδιοκτήτες, ενώ παράλληλα οργανώνονται πολιτιστικά σεμινάρια για παιδιά και ενηλίκους διάρκειας 3 έως 10 ημερών.
Με την ίδια συνέπεια, η κομψότητα και ο σεβασμός μεταφέρονται στα δωμάτια όπου και το παραμικρό αντικείμενο έχει μπει στην σωστή του θέση. Το ξενοδοχείο λειτουργεί όλο το χρόνο και διαθέτει 10 δωμάτια εκ των οποίων τα 2 οικογενειακά με εσωτερική αυλή, καθώς και μια σουίτα (δύο δωματίων).
Όλα τα δωμάτια είναι με προδιαγραφές ενεργειακής μόνωσης Α+ (διπλά ενεργειακά τζάμια, με πλαίσιο διπλής θερμοδιακοπής, black-out), διαθέτουν κλιματισμό και θέρμανση, ψυγείο ή mini bar, τηλέφωνο με υπηρεσίες (αφύπνιση κλπ), τηλεοράσεις 27’’ Led, ασύρματο wi-fi, ανατομικά στρώματα Bayer.Το πρωινό αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία. Παρασκευάζεται από αγνά εκλεκτά τοπικά προϊόντα και σερβίρεται ατομικά ή σε μπουφέ. Το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας ή ένα παραδοσιακό κρύο πιάτο πίνοντας ντόπιο κρασί στο χώρο του Μουσείου κοντά στο τζάκι ή στο Cafε Bistro κάτω από τους γλυκούς ήχους του πιάνου.

www.hotelbarbara.gr

Τηλέφωνα/fax : 24280-92367
Κινητό: 6981-791888

...............................................................................................

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΦΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΡΩΜΑΤΑ-ΣΙΔΗΡΙΚΑ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ-ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ


ΆΝΩ ΛΕΧΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ
24280-94191

..................................................................................

      ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΑΔΑΜΟΥ
   ΚΑΤΩ ΛΕΧΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ

24280-91559
...........................................

ΕΒΟΑΠ ΕΠΕ
ΒΑΡΔΑΚΗ –ΚΑΝΕΛΛΟΥ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ
ΛΑΡΙΣΗΣ 82 ΒΟΛΟΣ
24210-63820-63748-63689
fax: 24210-63748
..............................................
      ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ   
                                                                     
ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
Γ.ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ& ΣΙΑ ΟΕ
ΚΑΤΩ ΓΑΤΖΕΑ ΒΟΛΟΥ
24230-22345
6972-806065
................................
ΤΟ ΠΗΛΙΟ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚ.ΔΗΜΤΣΑΣ
ΣΙΔΗΡΙΚΑ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ-ΧΡΩΜΑΤΑ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΤΕΡΜΑ ΔΡΑΚΕΙΑΣ-ΑΓΡΙΑ ΒΟΛΟΥ
24280-92518
6972244111
e-mail: a.dimtsas@otenet.gr
.................................................................


Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ
ΠΙΝΑΚΑΤΕΣ ΠΗΛΙΟΥ
..............................................ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ 2015

Villa Amanti


Λίγο έξω από τον Βόλο, στα ριζά του Βουνού των Κενταύρων, συναντάς ένα όμορφο, γραφικό και πάνω απ' όλα ήσυχο χωριουδάκι, την Άνω Γατζέα.

Δύο μόλις χιλιόμετρα από το παραθαλάσσιο ψαροχώρι της Κάτω Γατζέας, λίγα σπίτια σπαρμένα στην πλαγιά του βουνού, μια εκκλησία, μια ταβέρνα, το Μουσείο της Ελιάς και ο Παλιός Σταθμός. Αυτή είναι η Άνω Γατζέα.


Μέσα στον ελαιώνα, κοντά στην εκκλησία, ένα σπίτι του προηγούμενου αιώνα ανέμενε καρτερικά, μέσα στη σιωπή και τις αναμνήσεις να ξαναγεμίσει φωνές, χρώματα, εικόνες, συγκινήσεις.

Το 2007, πέρασε στα χέρια των νεότερων μελών της οικογένειας που το κατείχε για περίπου έναν αιώνα. Η Αμαλία και η Αντιγόνη, ερωτευμένες με το σπίτι και την γύρω περιοχή, με κέφι και μεράκι, αποφάσισαν να το «ξαναζωντανέψουν» προσπαθώντας να κρατήσουν τον χαρακτήρα και την γοητεία του.


Σιγά σιγά έγινε το καταφύγιο για τις οικογενειακές διακοπές και το σημείο συνάντησης για τις εκδρομές της παρέας. Οι φίλοι χαλάρωσαν, τα παιδιά άρχισαν να μαζεύουν μνήμες καλοκαιρινών διακοπών και οι ίδιες βρήκαν το λημέρι τους, χώρος απόδρασης από τους τρελούς ρυθμούς της Αθήνας.


Νιώθοντας τον ενθουσιασμό των φίλων και τη χαρά των παιδιών θέλησαν να το μοιραστούν και με άλλους. Έτσι ξεκίνησε η ιδέα της ενοικίασης. Το σπίτι αυτό δεν θα έπρεπε να μένει άδειο τις μέρες που κανένας από την οικογένεια ή τους φίλους δεν θα μπορούσε να πάει.

Το βαφτίσανε Villa Amanti, από τα αρχικά των ονομάτων τους. Amanti, που στα Ιταλικά σημαίνει εραστές, εραστές του παρελθόντος, του σήμερα, της ζωής, της χαράς, της ευτυχίας…


Και σας το διαθέτουν, για να περάσετε τις δικές σας αξέχαστες στιγμές.
Είτε είστε ζευγάρια, μια παρέα, μια ομάδα, οικογένεια με παιδιά είναι το ιδανικό μέρος για εσάς, γιατί  η αίσθηση που σου μένει μετά από λίγες μέρες στο σπίτι είναι ότι «όλοι οι καλοί χωράνε χωρίς να πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον»
Στιγμές που έχουν βιώσει όσοι έχουν μείνει στο σπίτι και έχουν χαραχτεί αναλλοίωτες στη μνήμη τους θα μπορούσαν να γίνουν και δικιές σας αναμνήσεις:


Διάβασμα στο πρωινό φως της βεράντας, ομαδικά μαγειρέματα στη κουζίνα, γιόγκα στο γρασίδι της κάτω αυλής, ατελείωτες κουβέντες και τουρνουά scrabble με κρασί μπροστά στο τζάκι, χορός κάτω από τα άστρα και το φως του φεγγαριού, γλέντια με κιθάρες στην τραπεζαρία του κήπου, με το μπάρμπεκιου να έχει πάρει φωτιά και οι καρδιές αέρα.


Ο καθένας μπορεί να βρει την δική του αγαπημένη γωνιά.
Λοιπόν, θα λέγατε όχι

·         σε ένα παραδοσιακό σπίτι κοντά στην θάλασσα και στο βουνό, απόμακρο αλλά και τόσο κοντά στο Βόλο, απ’ όπου μπορείτε να ξεκινήσετε τις εξορμήσεις σας στα γραφικά χωριά του Πηλίου, στις μαγευτικές παραλίες του, στο χιονοδρομικό κέντρο ή στα απέναντι νησιά?
·         σε ένα άνετο σπίτι που μπορείτε να πάτε με όλη την παρέα σας όλες τις εποχές του χρόνου και να μην έχετε ανάγκη να κάνετε τίποτα άλλο παρά να κουβεντιάζετε, να παίζετε και να μαγειρεύετε με τους φίλους σας?
·         σε ένα ατμοσφαιρικό σπίτι για να περάσετε ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο με ατελείωτα χουζουρέματα και βόλτες στα γραφικά ταβερνάκια?
·         σε ένα όμορφο σπίτι για οικογενειακές διακοπές, που θα μπορούσατε να πίνετε τον καφεδάκι σας στην βεράντα χωρίς το άγχος των παιδιών μια που εκείνα θα παίζουν με ασφάλεια στην  παιδική χαρά ή θα απασχολούνται με κάποιο από τα επιτραπέζια παιχνίδια του σπιτιού?

 Εμείς σας προσφέρουμε το σκηνικό. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να φέρετε τον «θίασό» σας και να ζήσετε το δικό σας σενάριο.

''MAKE YOUR CASTING AND LIVE YOUR OWN SCRIPT»

.................................................

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑ 


Οι εκδόσεις ΑΠΟΠΕΙΡΑ έχουν μια 35χρονη παρουσία στον ελληνικό εκδοτικό χώρο

 με ιδιαίτερη μνεία στη στήριξη νέων ποιητικών δημιουργίων αλλά ένα βασικό της μέλημα

υπήρξε η σειρά "ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ" με διαρκή παραγωγή.

Η εν λόγω σειρά έκλεισε  το 2015  τα 21 χρόνια ανελλιπούς εκδοτικής δραστηριότητας

έτσι ώστε μέχρι σήμερα να μετρά την κυκλοφορία 32 αυτόνομων τόμων με λαϊκές ιστορίες

από τις προφορικές παραδόσεις πολλών περιοχών του κόσμου.


Πληροφορίες apopeirates.blogspot.com


 τηλ. 210-3460817.......................................................VivechromΤο 1932 ιδρύεται η Vivechrom από τον Στέφανο Διαμαντή Πατέρα και άλλα μέλη της γνωστής οικογένειας εφοπλιστών με σκοπό τη βιομηχανική παραγωγή, επεξεργασία, εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία κάθε είδους βερνικιών, χρωμάτων και πλαστικών υλών στο πρώτο εργοστάσιο που λειτουργεί στη Νίκαια. Εδώ ξεκινάει η ιστορία μας και η Vivechrom γίνεται η πρώτη βιομηχανία στον κλάδο των χρωμάτων και μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της χώρας.

ΜΙΚΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

1964-1965
Κτίζεται το νέο εργοστάσιο στη Μάνδρα, σε έκταση 100 στρεμμάτων και μεταφέρεται σ’ αυτό η παραγωγική δραστηριότητα της εταιρείας.

1972
Η Vivechrom μετατρέπεται σε ανώνυμη εταιρεία με κεφάλαιο 55.000.000 δραχμές.

1990
Το διεθνές πρόσωπο της Vivechrom: Γίνεται μέλος της NOBEL INDUSTRIES μίας από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες χρωμάτων της Ευρώπης και της CHEMAGRA που αντιπροσωπεύει ομάδα διεθνών επενδυτών.

1994
H NOBELINDUSTRIES συγχωνεύεται με την AKZO SA, τον ολλανδικό γίγαντα στα χημικά και δημιουργείται η AKZONOBEL, η μεγαλύτερη εταιρία χρωμάτων στον κόσμο και μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παγκόσμια στον κλάδο των χημικών.

Σήμερα η Vivechrom ενεργό μέλος της AKZONOBEL από την ηγετική θέση που σταθερά κατέχει στην ελληνική αγορά, συνεχίζει την ανοδική της πορεία με μοντέρνα οργάνωση, δυναμική ομάδα διοίκησης και ένα σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό 214 εργαζομένων. Η εταιρία διαθέτει το μεγαλύτερο και αποτελεσματικότερο δίκτυο διανομής με περισσότερα από 2.000 σημεία πώλησης, εξυπηρετώντας έτσι κάθε γωνιά της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.


ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Για τη Vivechrom αποτελεί δέσμευση η παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας που αφενός μεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη και αφετέρου συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις σημερινές απαιτήσεις των πελατών μας και να καινοτομούμε προκειμένου να ανταποκριθούμε στις μελλοντικές τους προσδοκίες, ενώ ταυτόχρονα συνεισφέρουμε θετικά και μακροπρόθεσμα σε ένα βιώσιμο μέλλον, επενδύοντας στην Υγεία & Ασφάλεια, το Περιβάλλον, τον Άνθρωπο και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Για να πετύχουμε αυτό το στόχο, έχουμε καθορίσει πέντε πυλώνες βιώσιμης ανάπτυξης, που είναι:
Περιβάλλον – ‘Ανθρωποι και Κοινότητες- Μεταφορές και Μετακινήσεις – Ενέργεια – Απόβλητα και Πόροι.

Εταιρική Kοινωνική EυθύνηΗ Vivechrom είναι μέλος του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, τον εθνικό αντιπρόσωπο στο Πανευρωπαϊκό Δίκτυο CSR EUROPE.

csr-img


Ως «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» νοείται η οικειοθελής δέσμευση των επιχειρήσεων να εντάσσουν στην επιχειρηματική τους λειτουργία δραστηριότητες και πρακτικές με ιδιαίτερη κοινωνική, πολιτιστική και περιβαλλοντική ευαισθησία, συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό προς το κοινωνικό σύνολο ακόμη περισσότερα από όσα επιβάλλει η νομοθεσία.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε να επιδείξουμε σημαντικό έργο όχι μόνο σε ό,τι αφορά στη διαχείριση και ανάπτυξη των ανθρώπων μας, την υγιεινή και την ασφάλεια στην εργασία και τη διαχείριση του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, αλλά και στις δράσεις που επεκτείνονται πέρα από τα όρια της επιχείρησης, όπως την τοπική και ευρύτερη κοινωνία, τους προμηθευτές, τους πελάτες και τις δημόσιες αρχές, γιατί πιστεύουμε ότι η συνολική επίδοση μιας επιχείρησης αξιολογείται βάσει της συνδυασμένης συμμετοχής της στην οικονομική ανάπτυξη, την περιβαλλοντική ευαισθησία και το κοινωνικό γίγνεσθαι.

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2015  Πορτοκαλί του Χαλκού
Copper Orange
Απροσδόκητο, Ζεστό, Όμορφο

 
   (ΚΩΔΙΚΟΣ B728G)
Φέτος, ένα ζεστό φάσμα από ροζ, κόκκινα και πορτοκαλί μας εμπνέει για το Χρώμα της Χρονιάς 2015 : ένας πορτοκαλί «χαλκός» φέρνει τη λάμψη και την πολυτέλεια στο εσωτερικό του σπιτιού μας.
Το Χρώμα της Χρονιάς 2015, το Β728G, αποπνέει ζεστασιά και προσδίδει αίσθηση οικειότητας στο χώρο.
Αυτό το «Πορτοκαλί του χαλκού», ζεστό και γνώριμο όπως το δειλινό, είναι ένα βαθύ και πάντα επίκαιρο χρώμα που συνδυάζεται υπέροχα με την καθημερινότητα.
Υπέροχο από μόνο του, το Β728G δεσπόζει στο χώρο όταν συνδυαστεί με απαλό ροζ, ζωηρό κοραλλί, φωτεινό κίτρινο, φυσικές αποχρώσεις στο χρώμα του πηλού, καθαρό λευκό, φυσικό ξύλο και, φυσικά, με χαλκό!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΗΛ. 801 11 55 600
e-mail: contact@vivechrom.gr

www.vivechrom.gr
  .....................................................................
Karavia Lux Inn
Η αμφιθεατρικότητα του οικοπέδου με την καταπληκτική θέα στον κόλπο του Παγασητικού και στο γραφικό χωριό της Αφήσσου, ο ήλιος που παίζει με τη θάλασσα χαϊδεύoντας τους ατελείωτους ελαιώνες ενώ αλλάζει τα χρώματα και τις σκιές στη διάρκεια της ημέρας...περνώντας η μέρα ο ήλιος παραδίδει τη σκυτάλη στο φεγγάρι και τ' αστέρια.

Η φύση αποθεώνεται κάθε στιγμή στον κύκλο του χρόνου...Αυτά μας μάγεψαν και αποφασίσαμε να κάνουμε σπίτι μας αυτό το ευλογημένο σημείο της Ελληνικής γης.

Δημιουργήσαμε ένα χώρο όπου ο επισκέπτης θα εισπράττει τη δύναμη και την ευλογία της φύσης και αναζωογονημένος γεμάτος θετική ενέργεια θα επιστρέφει ν' αντιμετωπίσει τους ρυθμούς της καθημερινότητας.
Karavia-Lux-inn
tel. 24230-33722
fax: 2421500504
..................................................................................................................................

ΦΟΥΡΝΟΣ ΖΑΧΟΥ
""Έτσι απλά..."
Κάτω Γατζέα Βόλου

.......................................


ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ


Το "Σουβλάκι από κούνια" λειτουργεί από το 2013 με ειδικότητα στους καλούς και γρήγορους κρεατομεζέδες κάτω από το άγρυπνο μάτι δύο εξερετικών ψηστών των αδερφών Κώστα και Νίκου, με άποψη, γνώση, μεράκι αλλά κυρίως με αγάπη για τη δουλειά τους.

............................................................


 ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΡΑΧΗ
Από το 1910 χώρος ψυχαγωγίας


Από το βιβλίο του Κώστα Λιάπη “Ο Μεγάλος Αϊ Γιώργης του Πηλίου”.

"…Κι εδώ πρέπει να τονιστεί πως η ίδια προσπάθεια δε στηριζόταν στις προοδευτικές δραστηριότητες μεμονωμένων ατόμων αλλά και της ίδιας της κοινοτικής αρχής καθώς και άλλων φορέων του χωριού, όπως κυριότατα ήταν τα σχολεία του χωριού και από τις αρχές του 20ου αιώνα και ο τοπικός εξωραϊστικός “Σύλλογος Προμηθεύς”.

  Ο “Προμηθεύς” για όσο καιρό πρωτολειτούργησε, ανέπτυξε πλούσια εκπολιτιστική κι εξωραϊστική δραστηριότητα, απ’ όλα όμως τα έργα του σπουδαιότερο είναι η πρωτοποριακή για την εποχή εκείνη “τουριστική”, όπως θα λέγαμε σήμερα, αξιοποίηση της μαγευτικής εξοχικής τοποθεσίας “ΡΑΧΗ”, που βρίσκεται στις ανατολικές παρυφές του Αϊ Γιώργη και αποτελεί ένα από τα ωραιότερα τοπία στο Πήλιο.

  Για την πρόσβαση στη θέση αυτή ο Σύλλογος με την οικονομική συναρωγή  της κοινότητας, ανοίγει πριν από το 1910 φαρδύ δρόμο, στο τέρμα του οποίου διαμορφώνει ένα μικρό πλάτωμα όπου μάλιστα στα 1911 κατασκευάζει κι ένα πολύ μικρό αναψυκτήριο, κάτι σαν περίπτερο – μπουφέ, αυτό που αργότερα (1936) έδωσε την θέση του στο μικρό κεντράκι που υπάρχει μέχρι σήμερα εκεί, κεντράκι που έπαιξε σημαντικότατο ρόλο στην ψυχαγωγία των κατοίκων του Αϊ Γιώργη, αλλά και των γύρω χωριών, σε όλα τα χρόνια που μεσολάβησαν από τότε μέχρι σήμερα…"
Τηλέφωνα  επικοινωνίας:  2428093798 - 6975848870
Υπεύθυνος :  Κώστας Φόβος

e-mail:  rachi.info@yahoo.gr

..........................................................................................
  ΠΑΠΟΥΛΙΑ E. και ΣΙΑ OE -Τηλεπικοινωνίες-Εμπόριο
Η επιχείρηση έχει έδρα της τον Βόλο και βρίσκεται στην οδό Σπύρου Σπυρίδη 54.
Διαθέτει προϊόντα αιχμής του χώρου των τηλεπικοινωνιών, αξεσουάρ
και καλύπτει όλες της ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.
.............................................................................................

ΑΡΔΕΥΤΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
Εμπορία Αρδευτικών υλικών
Παναγιώτης Αναστασίου
Οδός Προφήτου Ηλία-Ν. Παγασαί, Βόλος

τηλέφωνα: 24210-88898 και 24210-88930
Fax: 24210-88835
Κινητό: 6947-93113
....................................................................................

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ''ΒΑΡΒΑΡΑ"
Απ. Λάμπη 22 & Λεωφ. Δημοκρατίας
Αγριά Βόλου


Πολύ κοντά στο Βόλο, μόλις 6 χλμ και σε απόσταση αναπνοής από το βουνό και την θάλασσα, το ξενοδοχείο μας σας υπόσχεται μια ιδιαίτερη εμπειρία διαμονής.
Παλιό οίκημα της οικογένειας Καρκαλά, μετατράπηκε σε ξενοδοχείο το 1964 και έκτοτε λειτουργεί ως σήμερα. Το 2011 το κτήριο δέχθηκε ολοκληρωτική ανακαίνιση και λόγο της μεγάλης λαογραφικής συλλογής των ιδιοκτητών, μέρος της οποίας εκτίθεται ήδη στο χώρο του ξενοδοχείου, μετατρέπεται σε Museum Hotel δίνοντας την ευκαιρία σε Έλληνες και ξένους, μέσα από εκθέματα τέχνης και ιστορίας να γνωρίσουν τον τοπικό πολιτισμό και την κουλτούρα της Θεσσαλίας γενικότερα.
 Η ξενάγηση στο χώρο γίνεται από τους ιδιοκτήτες, ενώ παράλληλα οργανώνονται πολιτιστικά σεμινάρια για παιδιά και ενηλίκους διάρκειας 3 έως 10 ημερών.
Με την ίδια συνέπεια, η κομψότητα και ο σεβασμός μεταφέρονται στα δωμάτια όπου και το παραμικρό αντικείμενο έχει μπει στην σωστή του θέση. Το ξενοδοχείο λειτουργεί όλο το χρόνο και διαθέτει 10 δωμάτια εκ των οποίων τα 2 οικογενειακά με εσωτερική αυλή, καθώς και μια σουίτα (δύο δωματίων).
Όλα τα δωμάτια είναι με προδιαγραφές ενεργειακής μόνωσης Α+ (διπλά ενεργειακά τζάμια, με πλαίσιο διπλής θερμοδιακοπής, black-out), διαθέτουν κλιματισμό και θέρμανση, ψυγείο ή mini bar, τηλέφωνο με υπηρεσίες (αφύπνιση κλπ), τηλεοράσεις 27’’ Led, ασύρματο wi-fi, ανατομικά στρώματα Bayer.

Το πρωινό αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία. Παρασκευάζεται από αγνά εκλεκτά τοπικά προϊόντα και σερβίρεται ατομικά ή σε μπουφέ. Το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας ή ένα παραδοσιακό κρύο πιάτο πίνοντας ντόπιο κρασί στο χώρο του Μουσείου κοντά στο τζάκι ή στο Cafε Bistro κάτω από τους γλυκούς ήχους του πιάνου.

www.hotelbarbara.gr

Τηλέφωνα/fax : 24280-92367
Κινητό: 6981-791888
...............................................................................................

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΦΤΟΓΙΑΝΝΗΣ


ΧΡΩΜΑΤΑ-ΣΙΔΗΡΙΚΑ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ-ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ


ΆΝΩ ΛΕΧΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ


...........................................................................................................


OLD CITY CO.


About Old City Co

Μπαίνοντας στο 99 της πολυσύχναστης λεωφόρου βρίσκεσαι σε ένα φωτεινό αίθριο με πολλά τραπεζάκια και χαλαρή διάθεση.
 Το θρυλικό bar-restaurant της Πατησίων, το "Old City Co." (παλιά Στοά), αποτελεί την ιδανική επιλογή για έξοδο στο κέντρο.
 Εδώ μπορείτε να απολαύσετε ποτό, φαγητό ή καφέ ακούγοντας ωραία μουσική, από το πρωί
έως το βράδυ, σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον που ξεχωρίζει για την ποιότητά του χρόνια τώρα.

.....................................................................................

OCEAN GROUP SERVICES


Οι Ιδιωτικές Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας [Ι.Ε.Π.Υ.Α.] γνωστές ως «SECURITY», παρέχουν έναντι αμοιβής, υπηρεσίες «ασφάλειας», αναλαμβάνοντας κυρίως τη φύλαξη – προστασία εγκαταστάσεων, προσώπων, πραγμάτων, τη μεταφορά χρημάτων ή άλλων αξιών, τον έλεγχο επιβατών και αποσκευών για λογαριασμό αεροπορικών εταιρειών κλπ, με τις εξουσίες και τα δικαιώματα όπως αυτά ορίζονται σε δύο νόμους τους οποίους θα αναφερθούμε στην συνέχεια. Στη χώρα μας, η λειτουργία των ανωτέρω εταιρειών, βασιζόμενη σε ξένα πρότυπα και διεπόμενη από τις διατάξεις του αστικού και εμπορικού δικαίου, εμφανίσθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1970 κατά πρώτον στην πρωτεύουσα και προϊόντος του χρόνου επεκτάθηκε σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, με τη μορφή είτε αυτόνομων επιχειρήσεων είτε παραρτημάτων κεντρικών επιχειρήσεων.

Στην Ocean Group Security κατανοούμε πως κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες για τη διαχείριση ανθρώπινων πόρων, διαδικασιών και τεχνολογίας. Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που μπορούν να συνδυαστούν με διάφορους τρόπους ανάλογα με τις απαιτήσεις του οργανισμού. Σε συνεχή επικοινωνία με τον πελάτη, η εταιρία δημιουργεί ένα ευέλικτο και εξατομικευμένο πρόγραμμα ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του οργανισμού. Επιλέγοντας  τη προτεινόμενη λύση, εξασφαλίζουμε την άμεση και αποτελεσματική εφαρμογή των υπηρεσιών μας με την παρουσία στους χώρους των πελατών Ειδικού Επόπτη. O Επόπτης φροντίζει τον συντονισμό και τη σωστή λειτουργία όλων των υπηρεσιών που έχει αναλάβει η Ocean Group Security για λογαριασμό του πελάτη.

Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας. Τα πλεονεκτήματα μας είναι ο επαγγελματισμός μας και η εμπειρία μας στην αγορά. Επιπλέον, το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές λύσεις για το συμβόλαιό σας. Φυσικά υπάρχει η προσωπική προσέγγιση και η υψηλή φροντίδα.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για μας και είναι και μια ευκαιρία για μας να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.
Studio Zigra
Με έδρα την Πτολεμαΐδα κι έναν ευρύ κύκλο φωτογραφικών δραστηριοτήτων
(Γάμος, Αρραβώνας, Βάπτιση, Εκδηλώσεις, Ταξιδιωτική και Αθλητική Φωτογράφιση
αλλά και Προσκλήσεις) κινείται το STUDIO ZIGRA με την εγγύηση του έμπειρου
φωτογράφου Τάκη Ζίγγρα.
Πληροφορίες: www.studiozigra.gr τηλ.246329777

ΚΑΦΕ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ"
Στην κεντρική πλατεία Αγίου Γεωργίου Νηλείας με εξαιρετικά μαγειρευτά και ψητά της ώρας.
Και πάντα με το χαμόγελο..................................................................................

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ 2014 (55)Η εταιρεία Σπύρος Ι. Θάνος ΑΒΕΕ  δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία
Χημικοτεχνικών προϊόντων ( Απορρυπαντικά- Μαλακτικά- Καθαριστικά-Καλλυντικά) και
με έδρα την Κόρινθο δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται εδώ και 45 χρόνια στον χώρο του γενικού εμπορίου
στην ελληνική αγορά. Ιδρύθηκε το 1964 και πέρασε στην σημερινή της μορφή ως Α.Ε.
 το 1980.
 Το αντικείμενο της είναι κυρίως η εισαγωγή και εμπορία προϊόντων περιποίησης
 υποδημάτων καθώς και βοηθημάτων, όπως πάτοι και κορδόνια υποδημάτων.
Τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει την δραστηριότητα της με επιτυχία και στον
 χώρο των αποσμητικών χώρου καθώς και στα πανιά καθαρισμού οικιακής χρήσης.
Η φιλοσοφία και ο σκοπός της εταιρείας είναι η προώθηση στην Ελληνική αγορά
ποιοτικών και διαχρονικών προϊόντων. Στηρίζεται σε μακροχρόνιες συνεργασίες
 και επιδιώκει σχέσεις εμπιστοσύνης στις εμπορικές και οικονομικές της συναλλαγές.
Η εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια αντιπροσωπεύει με επιτυχία τους παρακάτω ξένους οίκους:
Ποιοτικά προϊόντα περιποίησης και πάτοι υποδημάτων COLLONIL
Πάτοι υποδημάτων και βοηθήματα  PEDAG & OKAY
Πάτοι και βοηθήματα Gel DEENA από την Collonil
Βερνίκια υποδημάτων και αλλαγές χρωμάτων ERDAL & BUFALO
Πανιά Γενικού Καθαρισμού με μικροϊνες ZAP
Οικολογικά καθαριστικά – απορρυπαντικά FROSCH
Αποσμητικά Χώρου FROSCH  OASE
Κορδόνια Υποδημάτων RINGPOINT

Ιδιαίτερα οι Γερμανικές COLLONIL και PEDAG / OKAY είναι οι πλέον εξειδικευμένες
εταιρείες παγκοσμίως στον χώρο της περιποίησης υποδημάτων και στον χώρο των πάτων
 και βοηθημάτων για τα πόδια. Τα προϊόντα τους είναι πολύ ποιοτικά και παγκοσμίως
γνωστά. Επίσης η εταιρία ERDAL / FROSCH είναι μία πολυσύνθετη εταιρεία, με ποιοτικά
 και πρωτότυπα προϊόντα στον χώρο της περιποίησης υποδημάτων, στα αποσμητικά
χώρου και στα οικολογικά καθαριστικά – απορρυπαντικά οικιακής χρήσης.
Πληροφορίες: www.collonil.gr
 Η ΠΑΠΟΥΛΙΑ E. και ΣΙΑ OE -Τηλεπικοινωνίες-Εμπόριο έχει έδρα της τον Βόλο
 και βρίσκεται στην οδό Σπύρου Σπυρίδη 54. Διαθέτει προϊόντα αιχμής του χώρου
των τηλεπικοινωνιών, αξεσουάρ και καλύπτει όλες της ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.Οι εκδόσεις ΑΠΟΠΕΙΡΑ έχουν μια 30χρονη παρουσία στον ελληνικό εκδοτικό χώρο

 με ιδιαίτερη μνεία στη στήριξη νέων ποιητικών δημιουργίων αλλά ένα βασικό της μέλημα

υπήρξε η σειρά "ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ" με διαρκή παραγωγή.

Η εν λόγω σειρά έκλεισε φέτος (2014) τα 20 χρόνια ανελλιπούς εκδοτικής δραστηριότητας

έτσι ώστε μέχρι σήμερα να μετρά την κυκλοφορία 31 αυτόνομων τόμων με λαϊκές ιστορίες

από τις προφορικές παραδόσεις πολλών περιοχών του κόσμου.


Πληροφορίες apopeirates.blogspot.com


 τηλ. 210-3460817

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Το Παιδικό Εργαστήρι (Παλαιό Φαλήρο-Γλυφάδα-Μενίδι), προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες
στο χώρο της ψυχικής υγείας, με παράλληλη παιδοψυχιατρική υποστήριξη στον τομέα
της διάγνωσης, αξιολόγησης αλλά και τακτικής επανεκτίμησης όλων των παιδιών του.
Διαθέτει τμήματα λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ειδικού παιδαγωγικού,
ψυχολογικής στήριξης, και συμβουλευτικής γονέων, στο πλαίσιο της ολιστικής
 αντιμετώπισης κάθε παιδιού μέσα από την διεπιστημονική ομάδα και την
επιστημονική συμβολή-κατεύθυνση του παιδοψυχιάτρου κ. Γιώργου Κοκκίνη.
Με έδρα την Πτολεμαΐδα κι έναν ευρύ κύκλο φωτογραφικών δραστηριοτήτων
(Γάμος, Αρραβώνας, Βάπτιση, Εκδηλώσεις, Ταξιδιωτική και Αθλητική Φωτογράφιση
αλλά και Προσκλήσεις) κινείται το STUDIO ZIGRA με την εγγύηση του έμπειρου
φωτογράφου Τάκη Ζίγγρα.
Πληροφορίες: www.studiozigra.gr τηλ.246329777
ΣΙΟΥΡΑΣ  ΑΒΓΕ
ΑΝΩΝΥΜΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η εταιρεία ΣΙΟΥΡΑΣ Α.Γ.Β.Ε., Ανώνυμη Γεωργική Βιομηχανική Εταιρεία, ιδρύθηκε πριν
από 70 χρόνια με αποκλειστικό σκοπό την παραγωγή, την τυποποίηση και την εμπορία
αρίστης ποιότητας Ελληνικών Ελιών και Λαχανικών.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Α' Βιομηχανική Περιοχή Βόλου, όπου διαθέτει
νέα παραγωγική μονάδα (1999) με εγκαταστάσεις 6.000 τ.μ. σε ιδιόκτητο οικόπεδο 15.000 τ.μ.,
 με δυνατότητα ετήσιας παραγωγής 4.000 τόννοι. Διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό,
άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια εμπειρία στην
επεξεργασία των ελιών, εγγυάται την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, εναρμονισμέναμε
 τις διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας και υγειινής. Το εργοστάσιό μας είναι πιστοποιημένο
με το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9002 και με το Σύστημα Υγιεινής HACCP.

Σήμερα, η εταιρεία παρουσιάζει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο,
διαθέτοντας τα προϊόντα της σε μεγάλες εταιρείες της Αμερικής, της Ευρώπης, της
Αυστραλίας και των Αραβικών Χωρών. Επίσης, διανέμει τα προϊόντα της στην Ελληνική
αγορά, όπου η ποιότητά τους είναι γνωστή για περισσότερο από 50 χρόνια.Η εταιρεία  παράγει όλα τα είδη των ελαιών όπως:

ΜΑΥΡΕΣ-ΚΑΛΑΜΩΝ-ΠΡΑΣΙΝΕΣ-ΞΑΝΘΕΣ
ΕΚΠΥΡΗΝΩΜΕΝΕΣ-ΡΟΔΕΛΕΣ
ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ-ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕΣ
ΘΡΟΥΜΠΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑΣΟΥ


Επίσης, συσκευάζει και διάφορα είδη λαχανικών όπως:

ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ-ΠΙΚΛΕΣ
ΚΑΠΑΡΗ-ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ
ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΨΗΤΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ


Στόχος είναι η συνεχής βελτίωση των προιόντων μας, η διατήρηση των άριστων συνθηκών

 επεξεργασίας και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

SUPERMARKET "ΓΑΤΖΕΑ"
Βρίσκεται στην Κάτω Γατζέα και αποτελεί τμήμα της αλυσίδας "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ"
από το 2012.
Λειτουργεί υπό τη διεύθυνση  του Γιώργου Σ. Τζοβάρα.
ΚΑΦΕ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ"
Στην κεντρική πλατεία Αγίου Γεωργίου Νηλείας με εξαιρετικά μαγειρευτά και ψητά της ώρας.
Και πάντα με το χαμόγελο...


Επιχειρήσεις Εστίασης και Φιλοξενίας 
Αγίου Γεωργίου Νηλείας
Πρόκειται για το σύνολο των επιχειρήσεων του Αγίου Γεωργίου Νηλείας που στηρίζουν από το 2011 το φεστιβάλ με την παροχή διαμονής και γευμάτων στους συμμετέχοντες αφηγητές, μουσικούς, αλλά και για τα τιμώμενα πρόσωπα και τους εισηγητές του Θερινού Σχολείου Παραμυθιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου