Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Η Λέσχη Αφήγησης Χανίων καλωσορίζει το 2024 με το 3η συνεχόμενο αντάμωμα: Κυριακή 21/1/2024

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την τρίτη συνεχόμενη από τον Νοέμβριο του 2023 και πρώτη για το 2024 συνάντηση της Λέχης Αφήγησης Χανίων, όπου με την αλλαγή της χρονιάς και την έλευση του νέου χρόνου, δρομολογείται το αντάμωμα των παραμυθόφιλων στην πόλη των Χανίων στον πρώτο μήνα του έτους. Πρόκειται για την τρίτη μηνιαία συνάντηση της Λέσχης Αφήγησης Χανίων από τον Νοέμβριο του 2023 που ιδρύθηκε η Λέσχη στην Κρήτη. Στο προγραμματισμένο ραντεβού του μήνα λοιπόν την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο φιλόξενο χώρο του @comixadiko, στις 18.00.
Λαϊκά παραμύθια από ανθρώπους που αγαπούν να λένε ιστορίες!!! Έλα κι εσύ να μοιραστείς μια ιστορία και να ανταλλάξουμε ευχές από κοντά! Να κόψουμε και τη βασιλόπιτα ή πιο σωστά Βασιλειόπιτα! Όποιος κερδίσει το φλουρί, ένα βιβλίο παραμυθιών θα κερδίσει, μαζί με πολλές ευχές!
Η Λέσχη Αφήγησης είναι ένα ανοιχτό εργαστήρι αφήγησης!Οι ιστορίες που επιλέγει κάποιος που θέλει να συμμετέχει, είναι της προφορικής παράδοσης: παραμύθια, μύθοι θρύλοι, παραδόσεις, αποσπάσματα από έπη, συναξάρια.
Προϋποθέσεις συμμετοχής:
1. Να θέλει κάποιος/α πολύ να δώσει φωνή σε μία ιστορία!
2. Να έχει η αφήγησή του/της διάρκεια 10-12 λεπτά!
3. Να το δηλώσει με μήνυμα στη σελίδα των "Παραμυθάδων της πόλης-των Χανίων"
4. Να φέρει φωτοαντίγραφο της ιστορίας και του εξωφύλλου της πηγής από όπου την βρήκε! (Αυτό γίνεται για να δημιουργηθεί μια ιστοριοθήκη με τις ιστορίες της Λέσχης Αφήγησης Χανίων, που θα είναι προσβάσιμη από όσους ενδιαφερθούν για τις ιστορίες αυτές). Ολόκληρη η περιγραφή του Εργαστηρίου βρίσκεται σε προηγούμενη ανάρτηση!
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία!
Σας περιμένουμε!!! Υγεία και Χαρά!!

Η Συνάντηση του Ιανουαρίου 2024
Θα αφηγηθούν:
Δημήτρης Σακκάς, Κατερίνα Χρονάκη, Μαρίνα Κωστάκη, Ευσταθία Γκούντελα, Γεωργία Μάρκου, Γωγώ Μοχλάκη, Μαρλέν, Σοφία Γραμμάτικα, Αμαλία Κωτσαδάμ, Γιώργος Κανδαράκης!

Φωτογραφίες από τη συνάντηση του Δεκεμβρίου 2023

Η Βάνια Σταμπολάκη αφηγείται

Η Γωγώ Μοχλάκη αφηγείται

Μια μικρή φίλη των παραμυθιών αφηγείται




Ο Γιώργος Κανδαράκης αφηγείται

Με την υποστήριξη της







 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου