Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Κένταυρος αφηγείται στο 51ο Φεστιβάλ Βιβλίου: 5/9/2023 "Μια φορά...ήταν ένας καιρός" Ιστορίες παλιές για την κλιματική αλλαγή του σήμερα"



Ο Κένταυρος συμμετέχει σε βραδιά προφορικής αφήγησης που πραγματοποιείται στα πλαίσια των 180 παράλληλων πολιτιστικών εκδηλώσεων του 51ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Πεδίο του Άρεως. Η εκδήλωση οργανώνεται από τις εκδόσεις ΕΥΜΑΡΟΣ, με επίκεντρο την αφήγηση παλιών αλλά αναπάντεχα επίκαιρων-δυστυχώς-μυθολογικών και παραμυθιακών ιστοριών από τις παραδόσεις των λαών του κόσμου.

την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023 

και ώρα 21.30  

στη Σκηνή Μυρσίνη Ζορμπά (μετά το περίπτερο αρ. 50 δεξιά) με θέμα:

"Μια φορά...ήταν ένας καιρός: Ιστορίες παλιές για την κλιματική αλλαγή του σήμερα"

Η επιλογή της συγκεκριμένης θεματικής που θα παρουσιαστεί με τη μορφή παράστασης προφορικής αφήγησης, προέκυψε από τις επίκαιρες συνθήκες των ημερών, την κοινωνική αναγκαιότητα και την κρισιμότητα των δρομολογούμενων συνεπειών τους. Όλες οι επιλεγμένες ιστορίες συμπεριλαμβάνονται στη συλλογή:

"Παραμύθια λαϊκά για να σώσουμε το Μεγάλο μας Σπίτι: 

Ιστορίες οικολογικής ευαισθητοποίησης"


Στην προφορική αφήγηση είναι ο Δημήτρης Β. Προύσαλης, στη μουσική συνοδεία ο Φίλιππος Πλακιάς και η συγκεκριμένη παράσταση παρουσιάστηκε στο 13ο Φεστιβάλ Αφήγησης Πηλίου (29/7-6/8/2023) στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας.

Λίγο νωρίτερα την ίδια ημέρα της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου, από τις 20.30 μέχρι τις 21.30, ο Δημήτρης Β. Προύσαλης θα βρίσκεται στο περίπτερο αρ. 19 των εκδόσεων ΕΥΜΑΡΟΣ, για να ανταμωθεί με τους φίλους και φίλες του παραμυθόφιλου κόσμου και να υπογράφει τις τρεις συλλογές που είχε τη χαρά και την τιμή να κυκλοφορήσει στη συνεργασία του με τις εν λόγω εκδόσεις, κατά σειρά έκδοσης χρονολογικά από τη νεώτερη (2022) στην παλαιότερη (2017) πλην της άνω αναφερόμενης:



Με την υποστήριξη της:




 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου