Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Αναβολή της Λέσχης Αφήγησης Αθήνας του Φεβρουαρίου, λόγω απεργιακής κινητοποίησης στις 28/2

Η Λέσχη Αφήγησης Αθήνας "Μοιράσου κι εσύ μιαν ιστορία" αναβάλλει τη μηνιαία συνάντησή της για τον Φεβρουάριο, που ήταν να πραγματοποιηθεί Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, λόγω της γενικής απεργιακής κινητοποίησης, που οργανώνεται την ίδια ημέρα, με αφορμή την επέτειο του ενός χρόνου από το εγκληματικό δυστύχημα στα Τέμπη, πέρυσι τέτοιο καιρό. 

Θρηνούμε μαζί με τις οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους και τα άλλα αγαπημένα τους πρόσωπα, ξαφνικά, άδικα και εγκληματικά ανεύθυνα και ελπίζουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη σε όσους επλήγησαν από την απίστευτη καταστροφή.

Η αφηγηματική συνάντηση της τελευταίας Τετάρτης του Φεβρουαρίου, μεταφέρεται για την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, στο χρονικό διάστημα των ωρών 7.00-9.00 μ.μ. καλώντας αφηγητές/τριες και φίλους/ες ακροατές/τριες των προφορικών ιστορήσεων, με τις ιστορίες που θα ακουστούν, να περάσουν όμορφα προετοιμάζοντας την πιθανή τους έξοδο για την Τσικνοπέμπτη της ίδιας μέρας.

Η προγραμματισμένη συνάντηση της Λέσχης Αφήγησης του Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 του μήνα και θα γίνει σχετική ανακοίνωση αργότερα.
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου